Naam: Thomas en Chlo? 

Hallo toppers, Bedankt voor deze fijne tijd met Sepp en 2,5 jaar geleden met Tijn. Jullie hebben ons goed begeleid en gesteund in onze beide zwangerschappen en de bevallingen. Twee totaal verschillende bevallingen, maar beide met heel veel steun van jullie. Naomi en Kimberley ga zo door! Veel liefs, Chlo?, Thomas, Tijn en Sepp

Getekend op: zaterdag 20 maart 2021
 Naam: Heleen 

Lieve Naomi en Kimberley, Heel erg bedankt voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling van Mees! Jullie hebben ervoor gezorgd dat dit een prachtige ervaring werd. Door jullie warme betrokkenheid, ervaring, rust en vertrouwen kon ik uiteindelijk alle zorgen en onzekerheden loslaten en ervan genieten. Ik kan bijna niet wachten tot er een tweede mag komen ;-). Veel liefs, Vin, Heleen en Mees

Getekend op: zaterdag 19 december 2020
 Naam: Camille, Tessa, Brad en Chlo? 

Lieve Naomi en Kimberley, Inmiddels zijn we 4(Brad) en 1(Chlo?) jaar verder. Mede dankzij jullie oprechtheid, warmte en professionaliteit, kijk ik terug naar twee hele fijne zwangerschappen ?n bevallingen. Ik voelde mij absoluut niet nummer 251 die zwanger is, maar juist heel speciaal dat ik jullie als verloskundigen had. Niet alleen ik kon jullie blind vertrouwen, maar mijn gezin ook. Dankbaar voor de fijne herinneringen, bedankt!! Liefs Camille, Tessa, Brad en Chlo?

Getekend op: woensdag 29 juli 2020
 Naam: Familie Jeukens 

Lieve Naomi, nogmaals bedankt om ons de aller mooiste en meest bijzondere ervaring van ons leven te bezorgen, zonder jou was dit niet gelukt! Je wist tijdens de bevalling precies aan te voelen wat we op welk moment nodig hadden. We zullen dit nooit vergeten 😍❤️ Ook grote dank voor Kimberley en Ricky om tijdens de controles altijd goed te handelen en aan te voelen wat voor mijn lijf en ons grote wondertje de beste beslissingen waren! Jullie stonden altijd voor ons klaar en het voelde heel hartverwarmend en vertrouwd. Groetjes Yoeri, Odile en Lauren.

Getekend op: dinsdag 23 oktober 2018
 Naam: Elisa en Nikki 

Onze kleine dame is inmiddels alweer 8 maanden oud. Tijdens en na de zwangerschap hebben wij super fijne en goede zorg mogen ontvangen van Naomi, Kimberley en Ricky. Het is een fijne en veilige plek waar dag en nacht iemand klaar staat voor een luisterend oor en goed advies. Naomi, Kimberley en Ricky hebben ervoor gezorgd dat de zwangerschap en de periode daarna erg bijzonder was. Kortom wij hadden ons geen betere praktijk kunnen voorstellen! Dank jullie wel dames!

Getekend op: vrijdag 19 oktober 2018
 Naam: Renske 

Met de komst van ons zoontje Hugo is ons gezin nu compleet. Wat zijn wij ontzettend blij dat jij ons weer zo goed geholpen hebt tijdens deze zwangerschap, Naomi! Niets is je te veel. Je bent zelfs (alweer!) bij de bevalling aanwezig geweest, terwijl ik moest bevallen bij de gynaecoloog. Ik kan me geen betere verloskundige wensen! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Getekend op: woensdag 4 juli 2018
 Naam: Kelly, Maurice, Izy en Sep 

Van eerste ontmoeting tot en met 2e thuisbevalling hebben wij meer dan 100% vertrouwen gehad in jullie alle drie. Jullie zorgden dat wij konden genieten van onze twee mooiste en meest bijzondere momenten in ons leven. Jullie professionele, persoonlijke en liefdevolle begeleiding is goud waard! Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor alles!!!

Getekend op: zondag 1 juli 2018
 Naam: Kelly en Ricardo 

Hallo lieve dames! Onze kleine Jairo is inmiddels alweer de 10 maanden gepasseerd. En wat is het snel gegaan....! Wij willen jullie bedanken voor jullie goede zorgen en begeleiding. Als het ons gegund is om een tweede spruit te krijgen dan komen we uiteraard weer naar jullie toe. In onze naaste kring verwachten wij in juni/juli weer twee nieuwe aanwinsten. Wellicht komen we jullie tegen. Zou leuk zijn! Dikke knuf van ons drietjes.

Getekend op: dinsdag 15 mei 2018
 Naam: Ramona 

Dag dames, vandaag is het alweer een jaar geleden dat ons esme werd geboren. Na een heftige eerste periode, is het nu een heel vrolijk meisje. En doet ze het super, ze is nu precies 8 kilo. Laats reden we op een avond naar station, was net of we weer even naar de praktijk gingen, echt leuke momenten en herinneringen kwamen weer bij ons boven. Bedankt!!! Mama en esme

Getekend op: vrijdag 12 augustus 2016
 Naam: Susan  

Lieve dames, We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie goede begeleiding en steun tijdens onze zwangerschap. Onze mooiste momenten van ons leven hebben we samen met jullie mogen mee maken. Jullie zijn twee top verloskundige die met veel passie, plezier en kundigheid het vak uitvoeren. Nogmaals ontzettend bedankt!! Liefs Davy, Susan, Kai en Ravi

Getekend op: zondag 8 mei 2016

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26    volgende >