Naam: Familie Jeukens 

Lieve Naomi, nogmaals bedankt om ons de aller mooiste en meest bijzondere ervaring van ons leven te bezorgen, zonder jou was dit niet gelukt! Je wist tijdens de bevalling precies aan te voelen wat we op welk moment nodig hadden. We zullen dit nooit vergeten 😍❤️ Ook grote dank voor Kimberley en Ricky om tijdens de controles altijd goed te handelen en aan te voelen wat voor mijn lijf en ons grote wondertje de beste beslissingen waren! Jullie stonden altijd voor ons klaar en het voelde heel hartverwarmend en vertrouwd. Groetjes Yoeri, Odile en Lauren.

Getekend op: dinsdag 23 oktober 2018
 Naam: Elisa en Nikki 

Onze kleine dame is inmiddels alweer 8 maanden oud. Tijdens en na de zwangerschap hebben wij super fijne en goede zorg mogen ontvangen van Naomi, Kimberley en Ricky. Het is een fijne en veilige plek waar dag en nacht iemand klaar staat voor een luisterend oor en goed advies. Naomi, Kimberley en Ricky hebben ervoor gezorgd dat de zwangerschap en de periode daarna erg bijzonder was. Kortom wij hadden ons geen betere praktijk kunnen voorstellen! Dank jullie wel dames!

Getekend op: vrijdag 19 oktober 2018
 Naam: Renske 

Met de komst van ons zoontje Hugo is ons gezin nu compleet. Wat zijn wij ontzettend blij dat jij ons weer zo goed geholpen hebt tijdens deze zwangerschap, Naomi! Niets is je te veel. Je bent zelfs (alweer!) bij de bevalling aanwezig geweest, terwijl ik moest bevallen bij de gynaecoloog. Ik kan me geen betere verloskundige wensen! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Getekend op: woensdag 4 juli 2018
 Naam: Kelly, Maurice, Izy en Sep 

Van eerste ontmoeting tot en met 2e thuisbevalling hebben wij meer dan 100% vertrouwen gehad in jullie alle drie. Jullie zorgden dat wij konden genieten van onze twee mooiste en meest bijzondere momenten in ons leven. Jullie professionele, persoonlijke en liefdevolle begeleiding is goud waard! Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor alles!!!

Getekend op: zondag 1 juli 2018
 Naam: Kelly en Ricardo 

Hallo lieve dames! Onze kleine Jairo is inmiddels alweer de 10 maanden gepasseerd. En wat is het snel gegaan....! Wij willen jullie bedanken voor jullie goede zorgen en begeleiding. Als het ons gegund is om een tweede spruit te krijgen dan komen we uiteraard weer naar jullie toe. In onze naaste kring verwachten wij in juni/juli weer twee nieuwe aanwinsten. Wellicht komen we jullie tegen. Zou leuk zijn! Dikke knuf van ons drietjes.

Getekend op: dinsdag 15 mei 2018
 Naam: Ramona 

Dag dames, vandaag is het alweer een jaar geleden dat ons esme werd geboren. Na een heftige eerste periode, is het nu een heel vrolijk meisje. En doet ze het super, ze is nu precies 8 kilo. Laats reden we op een avond naar station, was net of we weer even naar de praktijk gingen, echt leuke momenten en herinneringen kwamen weer bij ons boven. Bedankt!!! Mama en esme

Getekend op: vrijdag 12 augustus 2016
 Naam: Susan  

Lieve dames, We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie goede begeleiding en steun tijdens onze zwangerschap. Onze mooiste momenten van ons leven hebben we samen met jullie mogen mee maken. Jullie zijn twee top verloskundige die met veel passie, plezier en kundigheid het vak uitvoeren. Nogmaals ontzettend bedankt!! Liefs Davy, Susan, Kai en Ravi

Getekend op: zondag 8 mei 2016
 Naam: Rene 

Beste Naomi en Ricky, Super bedankt voor de goede begeleiding tijdens onze zwangerschap en bevalling! We hadden ons geen betere verloskundigen kunnen voorstellen. Als er nog een tweede zou komen komen we zeker bij jullie terug! Lieve groetjes van, Rik, Rene en Quinn

Getekend op: woensdag 27 januari 2016
 Naam: Rene 

Beste Naomi en Ricky, Super bedankt voor de goede begeleiding tijdens onze zwangerschap en bevalling! We hadden ons geen betere verloskundigen kunnen voorstellen. Als er nog een tweede zou komen komen we zeker bij jullie terug! Lieve groetjes van, Rik, Rene en Quinn

Getekend op: woensdag 27 januari 2016
 Naam: Cora 

De beste keuze die ik afgelopen jaar gemaakt heb is mijn zwangerschap onder de zorg van Naomi en Ricky te brengen. Ik heb een zeer makkelijke zwangerschap gehad die zeer goed begeleid is door de praktijk van Naomi. Ik had een thuis bevalling gepland en deze ook gelukkig ook gekregen. Alles is zo goed verlopen dat ik terug kijk op een zeer mooie ervaring. Deze ervaring is mede door Naomi zo mooi geworden. Naomi en Ricky geven betrokkenheid, professionaliteit en geven je vertrouwen in jezelf. Het is dan ook een reden om voor mijn eventuele volgende zwangerschap weer bij jullie aan te kloppen. Heel erg bedankt voor alles en hopelijk tot snel ;-). Liefs Cora, Aiden, Tristar & Kai.

Getekend op: maandag 7 december 2015

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26    volgende >