Even voorstellen wie zijn wij:

  

Wat kun je van ons verwachten als verloskundige:
Betrokkenheid, warmte en hart voor ons vak
Persoonlijke zorg
Continuïteit van zorg
Huiselijke sfeer in een eigen praktijkruimte
Voldoende tijd tijdens het spreekuur
Avondspreekuur
Echo's bij 8, 10, 14, 18 en 36 weken zwangerschap en door ons zelf gedaan
Je mag onder onze begeleiding op elke manier bevallen denk bijvoorveeld aan de baarkruk of in bad bevallen.

Hallo Ik ben Naomi Satijn verloskundige

  

Ik ben thuis geboren op 28 mei 1977 in Amsterdam.

Sinds 1 januari 1999 heb ik een verloskundige praktijk in Eijsden. Naast mijn fantastisch werk heb ik in Eijsden ook mijn man Ronald gevonden. Op de foto links hier boven sta ik samen met mijn man tijdens onze bruiloft.
Samen hebben we 3 prachtige kinderen. Skip is onze eerste zoon hij is op 23 april 2003 geboren. Daarna is Pippa onze dochter geboren op 10 oktober 2004. Onze jongste zoon Twink is op 23 mei 2008 geboren. Zoals jullie kunnen zien op de website is mijn kapsel geen stabiele factor hierin wil ik nogal graag experimenteren. Ik sta postief in het leven, hou ontzettend van lachen, gek doen, gezellig uiteten gaan met mijn gezin en met vrienden. En een echte latte Machiato is mijn favoriet.

Hallo Ik ben Ricky Schols, verloskundige

Ik ben geboren op 12 december 1984 en opgegroeid in Berg en Terblijt.

  

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de academie verloskunde Maastricht en ik heb vervolgens in verschillende praktijken gewerkt. Sinds 1 januari 2012 werk ik met veel plezier 2 dagen in de week bij Naomi in Eijsden en ik heb mijn plekje hier echt gevonden.Ik woon samen met mijn man Roel in Mechelen en in mijn vrije tijd maak ik daar graag een wandeling met onze hondjes Luna en Pip.
Op 13 september 2014 ben ik voor het eerst moeder geworden van een dochter Emma.

 

Hallo, Ik ben Kimberley de Bot, verloskundige 

Ik ben geboren op 25 juli 1993 en opgegroeid in klein dorpje aan de Maas, genaamd Maasbracht. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding verloskundige in Maastricht. Hier heb ik 5 jaar met veel plezier gewoond en een geweldige studententijd gehad. Sinds juli 2017 ben ik afgestudeerd als verloskundige en ook werkzaam als waarneemster hier in deze leuke praktijk. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen, hou ik van een feestje en heb ik een passie voor watersport. 

 

Nieuwsgierig naar ons, maak een afspraak als je zwanger bent of als je zwanger wilt worden

Verloskundige praktijk Naomi Satijn
full screen background image